loader image

Η εταιρεία μας

Ιστορικό

Η HQP, με δράση στον χώρο των οικοδομικών έργων, αποτελεί μια σύγχρονη, μοντέρνα και πρωτοποριακή επιλογή στον κλάδο της, τόσο σε επίπεδο μελέτης ενός έργου όσο και σε κατασκευαστικό επίπεδο. Αποτελεί μία εταιρεία που στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν, με συνέπεια και αμεσότητα, να διεκπεραιώσουν πλήθος τεχνικών εργασιών, κατασκευών και ανακαινίσεων. Έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών ανά κλάδο εφαρμογής (π.χ. κατασκευή ακινήτων, ανακαίνιση ακινήτων, κ.α.) και διατηρεί ηγετική θέση στην αγορά. Τέλος, η HQP, αναπτύσσοντας πρωτοποριακά προϊόντα και βασίζοντας την φήμη της στην αξιοπιστία, στην καινοτομία, στην ποιότητα και στην αξία των υπηρεσιών της, έχει ήδη δημιουργήσει ένα μόνιμο και ικανοποιημένο πελατολόγιο, κάτι που την παρακινεί να εξελίσσεται συνεχώς και εναρμονίζεται με τα δεδομένα της εκάστοτε εποχής.

Στρατηγικός στόχος

Στόχος των στελεχών της HQP είναι να προσφέρουν στους πελάτες τους, κτιριακές κατασκευές, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Για να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος, η εταιρεία επιλέγει με προσοχή και αίσθημα ευθύνης, τόσο το εργατοτεχνικό προσωπικό και τους συνεργάτες της όσο και τους προμηθευτές της.

Ο στρατηγικός αυτός στόχος της HQP αποτελεί την κινητήριο δύναμη σε συνδυασμό με τις αξιολογήσεις των πελατών της και την εμπιστοσύνη που της υποδεικνύουν για την ανάληψη του εκάστοτε έργου, για να προβαίνει διαρκώς σε άμεση εξέλιξη και επικαιροποίηση των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών της. Αξίζει να σημειωθεί η HQP ανήκει στις πιο οργανωμένες και ραγδαία αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες παροχής τεχνικών και κατασκευαστικών υπηρεσιών και είναι σε θέση να εγγυηθεί για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της.

Τα έργα μας

Η HQP είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της, συνοπτικά τα παρακάτω:

 • Αρχιτεκτονικό σχεδιασμό υψηλής αισθητικής
 • Εργονομία & λειτουργικότητα των κτιριακών κατασκευών
 • Άριστη ποιότητα κατασκευής
 • Άριστη συνεργασία με τον πελάτη για τυχόν τροποποιήσεις
 • Σχεδιασμός χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης των εργασιών

Μέρος των έργων της HQP αφορούν:

 • Μονοκατοικίες (Μόνιμη ή Εξοχική Κατοικία), Πολυκατοικίες ή Οργανωμένα Συγκροτήματα Κατοικιών
 • Καταστήματα (Υγειονομικού ή μη ενδιαφέροντος)
 • Επαγγελματικούς χώρους (Βιοτεχνικούς – Βιομηχανικούς)
 • Μελέτες Διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
 • Ανακαινίσεις, Αναπαλαιώσεις και Επισκευές χώρων παντός χρήσεως

Δέσμευση διοίκησης

Η HQP δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες στις πλέον πρόσφατες απαιτήσεις της αγοράς.

Η υλοποίηση του στόχου αυτού επιτυγχάνεται με τις συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης και των στελεχών της εταιρείας μας HQP:

 • Για την δημιουργία κλίματος ευθύνης και συνεργασίας του προσωπικού της
 • Για την εγκαθίδρυση της βέλτιστης οργανωτικής δομής της
 • Για την καθιέρωση διοικητικών διαδικασιών λειτουργίας της

Η ευθύνη της χάραξης της πολιτικής ποιότητας και ο διοικητικός έλεγχος της εφαρμογής της αποτελούν στις αρμοδιότητες του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας μας HQP, ο οποίος συνεργάζεται καθημερινά με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της HQP απαρτίζεται από μία ομάδα άρτια εκπαιδευμένων στελεχών που ειδικεύονται στους τομείς τους και εγγυώνται για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων τους, ενώ για οποιοδήποτε τυχόν θέμα προκύψει επικοινωνούν άμεσα με τον Γενικό Διευθυντή για την έγκαιρη επίλυσή του. Η εποπτεία των τμημάτων αποτελεί μία πολύ σημαντική διαδικασία της HQP, καθώς και η διαρκής αξιολόγηση όλου του προσωπικού, με σκοπό την εξομάλυνση της καθημερινότητας και την επίτευξη της λειτουργικότητας.

Εστίαση στον πελάτη

Η HQP, με την βοήθεια των άριστα εκπαιδευμένων στελεχών της, αλλά και εξωτερικών ειδικών συνεργατών της:

 • Αναλύει και αξιολογεί της ανάγκες των πελατών της.
 • Διασφαλίζει ότι οι ανάγκες αυτές είναι συμβατές με την υφιστάμενη νομοθεσία, όπου και εφόσον υπάρχει.
 • Μετατρέπει τις απαιτήσεις των πελατών της σε στόχους.
 • Προγραμματίζει την υλοποίηση των στόχων αυτών.

Με τον τρόπο αυτό, η HQP στοχεύει στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της ποσοτικά, χρονικά και, κυρίως, ποιοτικά. Ωστόσο, αν η HQP εκ των υστέρων διαπιστώσει πως υπάρχουν παράπονα ή/και προβλήματα, μεριμνά μέσω κατάλληλων διορθωτικών ή/και προληπτικών ενεργειών και παρεμβάσεων, αφενός μεν να ικανοποιηθεί ο πελάτης, αφετέρου δε τα όποια προβλήματα υφίστανται να μην επαναληφθούν. Έτσι, η εταιρεία μας HQP λειτουργεί ως πελατοκεντρική εταιρεία θέτοντας ως πρωταρχικό της μέλημα την ικανοποίηση των πελατών της και την επίτευξη των στόχων τους άμεσα και αποτελεσματικά με ποιότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό.

Scroll to Top